Over Ons

Uitstraling voor oog en oor

Kelstor realiseert een uitstraling die niet alleen bestemd is voor je oog, maar ook voor je oor! Van het creëren van een strakke ondergrond tot de gewenste eindafwerking, wij maken het graag mogelijk! Of het nu gaat om schilderwerk en speciaal behang of om akoestische oplossingen!

In 2009 is Arjen Houwers eigenaar van Kelstor begonnen met de firma Houwers Gipskartonafwerking, na een aantal jaar en de nodige hulp van onderaannemers is het idee ontstaan om na de afwerking van de wanden ook het behang en schilderwerk erbij aan te bieden omdat een groot deel van het eindresultaat begint bij de ondergrond! Toen dit in 2019 een dusdanige vorm had aangenomen en onze werkzaamheden niet meer aansloten bij (gipskartonafwerking) maar veel meer was dan alleen dit, is er besloten om een nieuwe B.V. op te richten die zich ging richten op een totaalpakket in afwerkingen.

De naam Kelstor komt voort uit de kinderen van Arjen & Nikki (Kelvin, Stijn en Jort).

Nieuwe locatie

Door de groei die Kelstor mocht doormaken vanaf 2019, zijn zij in 2021 gebruik gaan maken van een nieuwe locatie aan de Geograaf 10 in Duiven momenteel wordt vanuit daar gewerkt met een team van 4 personen om klaar te staan voor hun klanten en de aansturing van een grote groep onderaannemers.

Showroom

Ook is de locatie in Duiven deels ingericht als showroom en kunnen klanten behalve kijken ook luisteren naar wat Kelstor te bieden heeft. dit doen wij door middel van 2 luisterruimtes die je laten horen wat akoestiek met je kan doen!

Contact

Onze projecten