Projectschilder

Grote complexen en transformaties van kantoren naar appartementen.

Wij van Kelstor projectafwerkingen zijn vaak aanwezig bij grote complexen en transformaties. Dit is dan ook een sterke eigenschap van ons. Wij werken samen met een hechte vaste groep mensen, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Doordat alle kwaliteiten in handbereik zijn, kunnen wij zulke projecten op een snelle en efficiënte manier beetpakken. 

Tijdens een project vertegenwoordigen wij zowel de wandafwerking- als alle schilderwerkzaamheden. Meestal is deze overgang bij een aannemer lastig aan te sturen. Hierin bieden wij alles in 1 en ontzorgen wij onze opdrachtgever, de opdrachtgever heeft 1 aanspreekpunt en dat zijn wij.

Een paar van onze projecten die wij hebben gerealiseerd:

Zorgcentrum Siza te Arnhem

Transformatie kantoor – 94 appartementen te Zeist 

Transformatie kantoor – 84 appartementen te Cappele a/d IJssel

Bio Science Park te Oegstgeest

Wij vinden het belangrijk dat wij de schakel van wandafwerking en schilder laten vervallen voor de aannemer – afbouwer – opdrachtgever, zodat zij totaal ontzorgd worden hierin.

Tevens vinden wij het belangrijk om vooraf te kijken naar een bepaald voorgeschreven bestek en kijken wij of wij met dezelfde afwerking- en afwerkingsgraad een besparing voor de aannemer of opdrachtgever kunnen realiseren. 

Bent u op zoek naar gedegen partij zoals ons en kamt u ook met het feit dat het lastig is om 1 partij te vinden voor zowel wandafwerking als alle schilderwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. 

Wij willen u hierin adviseren om te kijken naar de juiste oplossingen, bij Kelstor denken wij graag met u mee!